Allente

De 1e Montessorischool in Alkmaar is onderdeel van Allente.

Allente, waar opvang en onderwijs hand in hand gaan. Een wereld waar kinderen niet alleen leren lezen, schrijven en rekenen, maar ook een reis maken waar ze vriendschappen creëren, respecteren en opgroeien.Wij brengen opvang en onderwijs onder één dak.In de betoverende wereld van Allente staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Bij Allente streven we naar meer dan alleen een plek waar kinderen worden opgevangen; we zijn een gemeenschap die gedreven wordt door kansengelijkheid, plezier, inclusie en het scheppen van een kansrijke omgeving.

In de warme en vertrouwde omgeving van Allente mogen kinderen zichzelf zijn, gezien en gehoord worden. Bij ons vinden ouders en verzorgers de perfecte balans tussen werk, zorg, opvoeding en educatie. Onze community gelooft in de kracht van samenwerking tussen ouders, verzorgers en professionals, en samen creëren we een toekomst waarin elk kind de kans krijgt om te groeien, leren en bloeien.

Wij geven we kinderen de ruimte om op te groeien, zich te ontwikkelen en hun unieke talenten te ontdekken. Onze missie is dat ze vol vertrouwen en zelfverzekerd de maatschappij betreden, waar ze van onschatbare waarde zijn in een steeds veranderende samenleving.

Wat ons uniek maakt? Dat de grenzen tussen opvang en onderwijs steeds meer vervagen. We transformeren onze locaties tot Integrale Kindcentra (IKC), waar de kernwaarden van Allente de solide basis vormen voor ons handelen. In onze kindcentra omarmen we diversiteit en eigenheid, afgestemd op de omgeving en de bevolking van elk centrum.

Allente is als een regenboog, een prachtig scala aan kleuren die creativiteit aanmoedigt en gelooft in de kracht van samenwerking. Samen creëren we nieuwe kleuren en kansen, zowel voor kinderen als voor onze toegewijde medewerkers. Ons streven is om een omgeving te creëren waarin iedereen kan schitteren en zich kan ontplooien.

Naast De 1e Montessorischool heeft Allente nog meer opvang en onderwijslocaties binnen Dijk & Waard en Alkmaar. 

Kijk voor meer informatie op de www.allente.nl