Peuteropvang

De Peuterklas

De Peuterklas is een warme plek speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Onze peuteropvang bevindt zich in een gezellige eigen groepsruimte binnen de school, waar we een uniek en op maat gemaakt Montessoriconcept hanteren.

Bij de Peuterklas geloven we in het koesteren van de natuurlijke ontwikkeling van het brein van peuters. Daarom maken we gebruik van speciaal ontworpen Montessorimateriaal dat afgestemd is op de behoeften van deze jonge leeftijdsgroep. In onze rijke leeromgeving wordt spelenderwijs leren gestimuleerd, waardoor elk kind op zijn eigen unieke manier kan ontdekken, groeien en ontwikkelen.

Daarnaast bieden we de kleintjes de mogelijkheid om heerlijk buiten te spelen in het afgeschermde gedeelte van het schoolplein, compleet met een speeltoestel dat zorgt voor uren plezier en avontuur. Bij de Peuterklas streven we ernaar om een veilige en inspirerende omgeving te creëren waar kinderen niet alleen leren, maar ook vreugdevolle momenten beleven en vriendschappen sluiten.

Ontdek met ons de magie van de vroege jaren bij de Peuterklas - waar spel, ontdekking en liefdevolle begeleiding samenkomen om een solide basis te leggen voor een leven lang leren.

 

Openingstijden

Ma-, di- en donderdag
08.30 tot 12.30 uur

Bekijk hier het GGD rapport

LRK nummer: 517 430 824

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in peuteropvang De Peuterklas? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.